Serviciile comunale din Bălți se grăbesc cu lucrările de reparații

68

Serviciile comunale din Bălți grăbesc lucrările de reparații în curți și a scurgerilor, ele trebuie să finiseze până va începe sezonul ploilor și înghețurilor. La momentul actual lucrări au loc pe mai multe străzi concomitent. În sectorul Dacia pe strada Bulgară sunt amenajate curțile.

Pe strada Heciului este reparat și curățat de mizerie sistemul de scurgere. Localnii se plâng că sunt inundați, primarul interimar a dat indicații de a fi soluționată problema.

Problema scurgerilor mereu este pe ordinea de zi a primăriei. Din start sa analizat varianta de a fi schimbat complet sistemul de surgere, însă analizele au arătat, că el nu doar că este scump, însă că nici nu corespunde logisticii: deasupra ,,scurgerilor” pe parcursul a mai multor ani au fost construite clădiri, la fel a crescut vegetație, inclusiv copacii mari. Astfel mai multe scurgeri de ani de zile în general nu au fost curățate într-un mod corespunzător.

Amintim, că marți la ședința de la primărie directorii întreprinderilor municipale au raportat primarului interimar, dacă sunt pregătite serviciile locativ comunale pentru sezonul rece. Deja toate clădirile multietajate au fost verificate. Toate întreprinderile se grăbesc cu finisarea lucrărilor începute cu privire la reparații și renovări.

Бельцкие коммунальщики торопятся с ремонтными работами

Бельцкие коммунальщики торопятся с ремонтными работами

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 25. September 2020

Cmentariile sunt închise