Șoferii continuă să urce în stare de ebrietate la volan. Un bărbat de 49 de ani conducea mașina cu o concentrație de 1,07 mg/l în aerul expirat

Polițiștii au observat bărbatul la timp și l-au înlăturat de la volanul mașinii.

0

Ieri în jurul orei 19:00, poliștii au observat pe strada Muncești un conducător auto care se deplasa haotic. Șoferul de 49 de ani a fost observat la timp de oamenii legii și înlăturat de la volanul mașinii.

Potrivit unui comunicat emis de INSP acesta avea o concentrație de 1,07 mg/l în aerul expirat. Mașina bărbatului a fost ridicată și transportată la parcarea specială, iar șoferul autoturismului s-a ales cu dosar penal pentru conducerea mijlocului de transport de către o persoană care se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Menționăm faptul că potrivit legislației, se pedepseşte cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture