Sondaj: Cele mai importante evenimente din 2021 pentru moldoveni

Alegerile parlamentare și scumpirile au fost printre cele mai importante evenimente pentru moldoveni în anul 2021. Cel puțin asta arată datele unui sondaj efectuat de compania Date Inteligente (iData).

0

Astfel, pe parcursul anului 2021, pe primul loc în top s-au situat alegerile parlamentare, pe al II-lea loc sunt alte scrutine electorale, iar pe locul III și IV se află scumpirea gazelor și creșterea prețurilor, transmite Știri.md.

Potrivit sondajului, pandemia de COVID-19 se regăsește abia pe locul V în clasament.

Totodată, s-a făcut și un top al evenimentelor în luna decembrie.

Astfel, pe I și al II-lea loc s-au situat scumpirea gazului și, respectiv, creșterea prețurilor. În top, pe locul III s-au situat alegerile locale noi de la Bălți.

Mai mult, moldovenii au fost marcați și de un alt eveniment recent, locul IV în top, și anume creșterea salariului judecătorilor Curții Constituționale.

Sondajul a fost realizat de compania iData la nivel național, pe un eșantion de 1.021 de respondenți. Perioada de colectare a datelor a fost 12-19 decembrie, iar eroarea maximă de eșantionare este de ±3%.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture