SOS! RAMPA DE GUNOI DIN MUNICIPIUL BĂLȚI, BOMBĂ ECOLOGICĂ !

Locuitorii din apropierea rampei de gunoi, unde sunt depozitate deșeurile din  municipiul Bălți își pun zilnic sănătatea în pericol. Potrivit localnicilor, groapa de gunoi arde fără încetare, iar fumul toxic care se ridică deasupra locuințelor duce la poluarea atât a aerului, cât și a apei.

 Oamenii spun că au apelat în nenumărate ori după ajutor la primărie, pentru ai constrânge pe angajații întreprinderii „Salubrity Solutions”  în gestiunea căreia se află poligonul, să stângă focul, însă fără rezultat.

Șeful Direcției Agenției Ecologice Bălți, Adrian Crasnobaev a menționat că acum câteva zile „Salubrity Solutions” a fost amendată pentru incendierea deșeurilor.

Șeful întreprinderii „Salubrity Solution” din municipiul Bălți nu a fost de găsit pentru a comenta această situație. Menționăm că anterior întreprinderea și-a luat angajamentul de a construi în locul rampei de gunoi o întreprindere de prelucrare a deșeurilor. Ultima dată întreprinderea a fost amendată la sfârșitul lunii ianuarie.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture