Strășeni: O femeie și fiul ei de 2 ani, înjunghiați de fostul concubin

0

O femeie, în vârstă de 40 de ani, a fost rănită cu un cuțit de bucătărie, iar ulterior și stropită cu benzină, de către fostul concubin. Și copilul lor de doar 2 ani a fost rănit de bărbat. Atât femeia cât și minorul au fost transportați la spital, transmite  Unimedia. Totul s-a întâmplat pe 30 octombrie, în jurul orei 02:00.

Poliția din Strășeni a fost sesizată de către o femeie din localitatea Sireți precum că a fost agresată fizic la domiciliu de către concubin.

Ajunși la fața locului oamenii legii au stabilit că bărbatul de 46 ani i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit de bucătărie pe diferite părți ale corpului atât femeii cât și fiului lor de 2 ani și a stropit femeia cu benzină. Totul s-ar fi întâmplat în urma unui conflict.

Ambele victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în baza art. 201/1 alin.(2) Cod penal- „violenţa în familie” unde sunt efectuate toate acțiunile de urmărire penală, bărbatul fiind reținut pre un termen de 72 ore.

Pe cazul dat la moment sunt întreprinse toate acțiunile de urmărire penală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture