SURPRIZELE ANULUI 2016. PROGNOZE ȘI SUPERSTIȚII

Fiecare an vine cu propriile prognoze și superstiții. Să vedem ce ne pregătește anul 2016 care conform zodiacul chinezesc stă sub semnul Maimuţei de Foc.

Din primele anunțuri, anul 2016 va fi o perioadă lipsită de linişte la nivel individual, iar pe plan mondial se anunţă răsturnări politice, revoluţii şi mişcări sociale de amploare.

Mai rău, cei născuți în anul maimuței vor suferi 52 de săptămâni de ghinion, spune zodiacul. Așadar, nativii Maimuță trebuie să fie cuminți toate cele 366 de zile ale anului.

Anul Maimuţei de Foc va fi unul în care trebuie să fim atenţi la escrocherii şi înşelătorii, la oameni cu vorba dulce, care promit mult şi fac foarte puţin. Fiind un an aflat sub semnul energiei, mulţi vor simţi nevoia să facă mai mult sport, să-şi schimbe stilul de viaţă pentru a face faţă provocărilor, stresului şi ritmului alert de viaţă. Totodată, această perioadă va fi periculosă, mai ales pentru cei slabi de inimă.

Astrologii vin însă și cu anunțuri îmbucurătoare.

Cine se va naște în Anul Maimuței de Foc, va avea o minte ageră și idei ingenioase.

Din toate punctele de vedere afacerile vor progresa deosebit de repede, se vor acumula bani, prieteni și noi cunoștințe.

Dacă unii astrologi spun că în acest an nu sunt recomandate căsătoriile, alți specialiști vin cu sfaturi optimiste. Intemeierea unei familii este cel mai bun lucru pe care îl puteți face în acest an.

Cei care cred în cifre norocoase, merită să știți: numerele care vă pot aduce success în 2016 sunt 4 si 9.

Rele sau bune, schimbările din acest an depind doar de eforturile noastre, pentru că maimuța este un animal schimbător. Iar Maimuța de Foc este un personaj și mai imprevizibil. Țineți minte, cea mai bună lună pentru acest semn zodiacal este iunie.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture