Tauber: Șeful interimar al Inspectoratului de Poliție din Bălți, face presiuni asupra mea și asupra activiștilor partidului (P)

0

Deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care candidează pentru funcția de primar al municipiului Bălți, îl acuză pe șeful interimar al Inspectoratului de Poliție din Bălți, Sergiu Munteanu, de presiune asupra sa și a activiștilor Partidului „ȘOR” din Bălți. Totodată, Tauber îi cere ministrului Afacerilor Interne, Ana Revenco, să intervină imediat și să curme ilegalitățile comise de polițiști.

În cadrul unui briefing de presă susținut la Parlament, deputatul Marina Tauber, a declarat că, de câteva zile, activiștii Partidului „ȘOR” din Bălți sunt terorizați la propriu de reprezentanții Ministerului de Interne.

„De dimineața până seara, oamenii noștri sunt hărțuiți, urmăriți, forțați să scrie tot felul de declarații absurde și sunt tratați într-un mod vădit discriminatoriu. Se vede cu ochiul liber că poliția din Bălți și dl comisar Sergiu Munteanu îndeplinesc un ordin și că este folosit ilegal împotriva noastră. Cine stă în spatele acestor abuzuri este evident.”, a menționat Marina Tauber.

Așadar, deputatul Partidului „ȘOR” face apel la Biroul Electoral de Circumscripție din Bălți și Comisia Electorală Centrală să ia o atitudine fermă în acest caz și aplice toate instrumentele legale, pentru a asigura un proces electoral corect și democratic și să-i sancționeze, așa cum spune legea, pe cei care nu respectă normele și legile în vigoare. Tauber îi solicită și ministrului Afacerilor Interne, Ana Revenco, să intervină imediat.

„Încetați presiunile asupra mea și a colegilor mei, pentru că ceea ce fac astăzi polițiștii, evident la ordinul superiorilor, reprezintă o faptă penală. Eu înțeleg că folosiți poliția și instituțiile statului în interes politic și de partid, dar vă atrag atenția că acest lucru este profund antidemocratic și încalcă grav principiile statului de drept. Vă amintesc, stimați guvernanți, că până acum vă erijați în promotori ai democrației și supremației legii. Dar procedați chiar mai rău decât cei de până la voi. Să nu vi se pară că vouă vi se poate.”, a conchis deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.

Am încercat să luăm legătura cu șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Bălți, pentru a comenta acuzațiile, însă nu a fost de găsit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture