TAXIMETRIST DIN BĂLȚI DECAPITAT LA SÂNGEREI

Capul unui taximetrist de 41 de ani din municipiul Bălți a fost găsit acum o săptămână în satul Cubolta, raionul Sângerei. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți, bărbatul a fost dat dispărut la începutul lunii decembrie, a anului trecut.

Informația a fost confirmată de primarul satului Cubolta, Alexandru Sârbu.

Localnicii spun că craniul victimei a fost găsit de un grup de muncitori în apropierea unui lac.

L-am sunat pe primar și l-am întrebat ce s-a întâmplat și dam dumnealui mi-a spus de asta, mi-a spus că a găsit un cap de om și atâta ”.

Tot am auzit și noi că a găsit un cap pe aici pe imaș, altceva nuștim nimic. Am văst că căutau poliția. Din spuse am înțeles că l-au găsit, un câine târâia de dânsu”.

Proprietarul parcului de taxi din Bălți, unde activa șoferul de mai mulți ani, a refuzat să ofere detalii despre cele întâmplate. Acesta nu a confirmat și nici nu a infirmat informațiile, potrivit cărora capul depistat ar fi al bărbatului dispărut.

Băieți merge ancheta, de la ei întreabați, noi nu avem dreptul să spunem nimic, el la noi lucra de mult și sunt instituțiile responsabile care anchetează cazul și vă vor răspunde la toate întrebările ”.

Inspectoratului General de Poliție a precizat că în preajma satului Cubolta a fost găsit un craniu, fără a oferi careva detalii despre identitatea victimei.

Este adevărat. În apropiere de satul Cubolta a fost depistat un craniu. Inspectoratul a pornit și o cauză penală pe faptul omorului săvârșit cu deosebită cruzime. Totodată, au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili identitatea persoanei căreia îi aparține craniul ”, a declarat Tamara Procopii, ofițer de presă IGP.

Poliția investighează cazul. Potrivit primelor informații, de comiterea acestei crime sunt bănuiți doi bărbați în vîrstă de 24 și 26 de ani, originari din satul Nișcani, raionul Călărași. Aceștia au fost dați în căutare în data de 16 decembrie.

Cazul este investigat de inspectoratele de poliție Bălți și Sângerei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture