TOP 3 PARTIDE CARE AR PUTEA ACCEDE ÎN VIITORUL PARLAMENT

Cinci partide ar putea accede în Parlament, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri anticipate. Datele au fost oferite de către Asociația Sociologilor și Demografilor în urma unui sondaj realizat în perioada 8-16 ianuarie pe un eșantion de 1200 de oameni de pe întreg teritoriul țării. Iar partidele: PL, PLDM, și PCRM se află sub pragul electoral.

De cea mai mare popularitate se bucură Partidul Socialiștilor, Partidul Nostru și Platforma „DA”.

Astfel, PSRM ar acumula aproape 17 la sută urmat de Partidul Nostru cu 15 procente și Platforma DA cu 9 la sută. Partidul Democrat și Partidul Popula European din Moldova ar obține peste 6 la sută din sufragii.

Igor Dodon, Renato Usatîi și Maia Sandu sunt top trei politicienii moldoveni care se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor. Cel puțin asta indică rezultatele aceluiași sondaj.

Potrivit sondajului Igor Dodon ar obține peste 15 la sută din simpatii, urmat de Renato Usatîi cu aproape 15 la sută și Maia Sandu cu peste 9 la sută.

În cadrul aceluiași studiu peste 40 la sută dintre moldoveni consideră că „Jaful din sistemul bancar” este evenimentul anului 2015 în Republica Moldova.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture