Tragedie la Buiucani: O tânără a căzut în gol. Ce spun vecinii

O tânără a murit, în această dimineață, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul unui bloc de locuințe din sectorul Buiucani al Capitalei.

0

Tragedia dată s-a produs în jurul orei 10:45, pe strada Unirii Principatelor. O femeie a alertat Poliția în legătură cu cele întâmplate.Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati ne-a declarat că este vorba despre o tânără de circa 29 de ani.

La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, cu excepția celor în urma căderii de la înălțime”, ne-a spus Stati.

De menționat că tânăra nu a lăsat bilețel de adio.Interogați de oamenii legii, vecinii tinerei au comunicat că victima obișnuia să consume alcool.

Menționăm că pe aest caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și motivului care a determinat-o pe tânără să recurgă la așa gest.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture