TRIPLU OMOR LA BĂLȚI. CADAVRELE AU FOST INCINERATE PENTRU A ASCUNDE URMELE

119

Crimă teribilă la Bălți. Trei persoane au fost omorâte în noaptea de 14 spre 15 ianuarie. Procurorii susțin că suspectul este un tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din Tiraspol. Potrivit informațiilor preliminare, suspectul a incendiat casa pentru a ascunde urmele omorului. El însuși nu locuia în această casă.

Ancheta stabilește circumstanțele producerii crimei din acea seară. Pentru moment se știe, că pompierii au fost alertați despre un incendiu întru-n sector privat din cartierul Dacia. Aceștia au aflat primii despre tragedie. Pompierii au găsit cadavrele a doi bărbați și o femeie. Apelul a fost recepționat de către departamentul de gestionare a situațiilor de urgență, de la locatarii unui bloc din preajmă, care au văzut un fum dens.

Potrivit vecinilor în casa incendiată locuia un cuplu căsătorit. Cei doi nu au avut un loc de muncă permanent.Uneori aceștia consumau băuturi alcoolice. Cu toate acestea, femeia și bărbatul nu au avut conflicte și nu s-au certat cu nimeni niciodată.

 Potrivit oamenilor legii, suspectul și-a recunoscut vinovăția.  Acesta s-a întâlnit cu victima la un magazin, unde au consumat băuturi alcoolice, iar bărbatul l-a invitat acasă. Tragedia a avut loc în timpul unei altercații dintre aceștia. Astfel, tânărul din Tiraspol a înjunghiat bărbatul cu care abia făcuse cunoștință și alte două persoane. Arma s-a dovedit a fi un fragment dintr-o cană. Dacă suspectul va fi găsit vinovat, acesta riscă 15 ani de detenție sau închisoare pe viață.

Зверское убийство трех человек в Бельцах: тела злоумышленник пытался сжечь

Зверское убийство трех человек в Бельцах: тела злоумышленник пытался сжечь

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 16. Januar 2020

Cmentariile sunt închise