Un bărbat ar fi cerut mii de lei de la o tânără, amenințând-o că-i va publica pozele intime

Suspectul, anterior judecat pentru furt și jaf, a fost reținut și este cercetat penal pentru șantaj.

0

Poliția din Hîncești, a stopat acțiunile de șantaj a unui bărbat care, ceruse de la o tânără  bani pentru a nu publica anumite fotografii intime pe reţelele de socializare. Individul, un tânăr de 22 de ani, domiciliat în localitatea Grimăncăuți, raionul Briceni, a nimerit în vizorul polițiștilor după ce victima, o tânără de 21 de ani, a sesizat polițiștii din Hîncești precum că  este șantajată de o persoană necunoscută.

Astfel ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, s-a stabilit că la începutul anului 2021, suspectul,  ar fi cerut circa 5000 de lei de la victimă,  amenințând-o cu publicarea fotografiilor intime  în spațiul public.

În urma perchezițiilor efectuate  la domiciliul suspectului, oamenii legii au ridicat un telefon mobil de pe care suspectul ar fi șantajat tânăra. În contextul dat, s-a stabilit că telefonul aparține concubinei bărbatului, o minoră de 17 ani.

Menționăm faptul că suspectul, a fost anterior judecat pentru furt și  jaf, acesta a fost reținut și este cercetat penal pentru șantaj. Conform legii penale persoana culpabilă de asemenea infracțiune,  riscă  închisoare de la 5 la 7 ani cu amendă   de la 42 500  la 67 500 de lei.  

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture