Reacția IP Bălți la acuzațiile Marinei Tauber: ,,Poliția este în afara politicii”

0

Inspectoratul de Poliție Bălți vine cu o reacție la acuzațiile candidatului la fotoliul de primar, Marina Tauber. Potrivit unui comunicat emis presei, oamenii legii într-adevăr au documentat acțiunile ilegale ale unor partide politice. Totuși, instituția precizează că activitatea polițiștilor nu are nimic în comun cu politica. 

,,Conform Hotărârii Comisiei Electorale Centrale, duminică 21 noiembrie 2021, în municipiul Bălți sunt organizate alegeri locale pentru funcția de primar. Atât în perioada organizării, cât și pe parcursul desfășurării alegerilor, polițiștii din Bălți asigură ordinea și securitatea publică, totodată intervin la orice sesizare pentru buna desfășurare a întregului proces. Pe parcursul săptămânii curente, polițiștii au înregistrat și documentat mai multe acțiuni care au fost admise din partea unor partide politice. În acest context, Inspectoratul de poliție Bălți, vă informează că își desfășoară activitatea conform legii și toate acțiunile ilegale admise vor fi investigate conform legislației în vigoare. Poliția este în afara politicii și activează in strictă conformitate cu legislația in vigoare, fiind respectate drepturile tuturor concurenților electorali.”  – se arată în mesajul Inspectoratului de Poliție Bălți. 

Reamintim că candidata partidului ,,Șor”, Marina Tauber l-a acuzat pe șeful interimar al Inspectoratului de Poliție din Bălți, Sergiu Munteanu, de presiune asupra sa și a activiștilor Partidului „ȘOR” din Bălți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture