Un bărbat de 38 de ani a ars în propria casă, în urma unui incendiu devastator

În timpul intervenției, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 38 de ani, iar a doua persoană, a fost preluată de urgență la spital cu arsuri grave pentru îngrijiri medicale.

În seara zilei de 28 septembrie pompierii IGSU au fost alertați despre producerea unui incendiu în satul Măgdăcești, raionul Criuleni. O casă de locuit cu două nivele a fost cuprinsă de flăcări, potrivit unui comunicat emis de IGSU al MAI.

Pentru a lichida incediu devastator care a izbucnit a fost necesară intervenția a 4 echipaje de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că arde o mansardă și acoperișul casei. În timpul intervenției, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 38 de ani, iar a doua persoană, de asemenea, un bărbat s-a evacuat de unul singur fiind preluat de urgență la spital cu arsuri grave pentru îngrijiri medicale.

Astfel datelor oferite de IGSU, în urma incendiului, flăcările au distrus complet mansarda și acoperișul casei de locuit cu suprafața de 126 m2.  Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture