Un bărbat de 41 de ani, prins cu un permis fals: Cât a plătit pentru a-l obține?

La momentul actual se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

0

Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră un moldovean de 41 de ani,fiind deținător și de cetățenia bulgară, este cercetat de polițiștii de frontieră români după ce acestra a fost prins cu un permis de conducere fals.

Cazul dat a fost înregistrat  la punctul de trecere Oancea. Bărbatul, care se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților.

Oamenii legii au avut suspiciuni și au decis să efectueze un control amănunțit. Astfel, în urma verificărilor efectuate în  portofelul moldoveanului a fost găsit un permis de conducere cu însemnele autorităților din Polonia. În urma verificărilor amănunțite efectuate , polițiștii de frontieră au stabilit că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și este fals.

În contextul dat bărbatul a declarat că a procurat documentul fals prin intermediul unei persoane necunoscute din Germania, în schimbul sumei de 1.500 de euro.

La momentul actual se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture