Video// Arina Spătaru dă de pământ cu Grigorișin: Bălțenii v-au pregătit un coșmar fără sfârșit în turul doi

Menționăm faptul că în municipiul Bălți va avea loc cel deal doilea tur de scrutin.

0

Fosta deputată a Platformei DA, Arina Spătaru, care nu a acces în cursa electorală din Bălți, îl ia peste picior pe Nicolai Grigorișin și sugerează că bălțenii i-au pregătit pentru turul doi un coșmar fără sfârșit.

Mai mult decât atât Arina Spătaru i-a dedicat un mesaj video pe Facebook în care sugerează că Grigorișin va pierde lamentabil în fața Marinei Tauber.

„Domnule Grigorișin, ați cedat prea ușor. Nu cedați. Bălțenii au decis deja pentru voi. Totuși, dacă vă imaginați că bălțenii v-au prezis un sfârșit groaznic, atunci, credeți-mă, ei v-au pregătit un coșmar fără sfârșit”, a spus Spătaru în live.

Reamintim faptul că, în municipiul Bălți va avea loc cel deal doilea tur de scrutin. În acesta vor concura candidatul independent Nicolai Grigorișin și candidata partidului ,,Șor”, Marina Tauber. Pentru Marina Tauber au votat 15918 (47,93%), iar pentru Nicolai Grigorișin 6951 (20,93%).

Video: Facebook/Arina Spataru

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture