Un curier din China s-a urcat pe un bloc până la etajul 3 pentru a salva o fetiță care părea să cadă

1

Potrivit imaginilor prezentate de media chineză, se vede cum tânărul se urcă în grabă, fără să ezite nicio clipă, până la etajul 3, transmite stirileprotv.ro. 

Curierul a urcat de pe un balcon pe altul ținându-se doar cu mâinile de gratiile puse la geamuri și a reușit să ajungă la fetița rămasă blocată în grilaj, chiar dacă la un moment dat îi alunecase un picior și părea să cadă.

Totodată, alți vecini s-au mobilizat să ajute fetița de 4 ani care s-a blocat în gratiile de la balcon după ce a rămas singură acasă. Atât curierul care stătea agățat de pervaz, cât și un alt vecin care reușise să ajungă pe acel balcon au încercat să o împingă pe fetiță înăuntru, dar fără succes. Între timp, alte persoane au desfăcut jos un cearșaf, în eventualitatea în care copila ar fi căzut.

”Am un copil de aceeași vârstă, nu m-am gândit de două ori înainte să urc”, a adăgat la final curierul.

Din fericire, copila a fost salvată, iar curierul a fost coborât în siguranță de către echipajul de pompieri chemat la fața locului. Gestul eroic al bărbatului a câștigat respectul celor care au văzut isprava, filmată de un martor.

Atât de periculos! Jos pălăria pentru curajul și bunătatea acestui om, binecuvântat să fie!”, a comentat un utilizator al rețelei sociale unde întâmplarea a devenit virală.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture