Un minor care s-a rătăcit pe o stradă din Bălți, ajutat de carabinieri

În urma  măsurilor întreprinse de carabinieri, a fost găsită mama și copilul a fost reântors părintelui.

0

Un minor s-a rătăcit pe o stradă din mun. Bălți, acesta a fost  găsit de carabinieri. Cazul dat a avut loc la data de 06.11.2021 în jurul orelor 19.20 în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice, un echipaj de carabinieri al Direcției Regionale Nord a IGC, au observat un minor care era fără supravegherea adulților, se arată în comunictul emis de IGC al MAI. 

Carabinierii s-au apropiat de minor pentru a afla de ce este singur și dacă are nevoie de ajutor. În urma discuției, băiețelul a comunicat oamenilor legii că s-a rătăcit și nu știe unde sunt părinții. În urma  măsurilor întreprinse de carabinieri, a fost găsită mama și copilul a fost reântors părintelui.

Menționăm faptul că Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați numărul 112.

Foto: IGC al MAI

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture