Un pieton tamponat mortal la Glinjeni, Fălești. Șoferul a părăsit locul faptei

Incidentul dat a avut loc în seara de 2 decembrie.

0

Un trecător a fost tamponat mortal de către un conducător auto, care după impact s-a făcut nevăzut. Accidentul a avut loc în seara zilei de 2 decembrie, în apropiere de s. Glinjeni. Oamenii legii au fost informați despre tragedie de către un martor. Acesta a povestit angajaților Insepectoratului de Poliție Fălești că ar fi observat cum un automobil a tamponat o persoană ce se deplasa pe marginea carosabilului, ulterior părăsind locul accidentului. 

Potrivit comunicatului emis de IP Fălești, ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că persoana tamponată este o femeie, care în urma impactului a decedat pe loc. Cadavrul acesteia a fost transportat la Spitalul Raional Fălești pentru efectuarea expertizei medico-legale. La momentul actual , oamenii legii întreprind măsuri operative pentru identificarea șoferului care a comis accidentul, dar și a victimei accidentului, inclusiv acțiuni procesuale de stabilire a tuturor circumstanțelor.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture