Un tânăr a fost reținut pentru traversarea ilegală a frontierei moldo-ucrainene

La moment, tânărul este documentat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat conform art. 362 al.(1) al Codului Penal al Republicii Moldova. 

0

Un chișinăuian a fost reținut de către polițiștii de frontieră pe direcția Olănești – Troițcoe. Acesta a sustras o barcă și mai multe bunuri dintr-un mijloc de transport. Din cercetările preliminare și examinare a zonei s-a stabilit că tânărul a traversat hotarul de est al țării.

Menționăm faptul că în seara zilei de ieri, 1 noiembrie curent, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Olănești care se afla  în misiune de serviciu a fost alertată de prezența unui străin în zona dată. Fiind monitorizată s-a constatat că persoana dată se deplasa dinspre linia de frontieră spre interiorul țării. Iar la scurt timp aceasta a fost reținut.

Astfel în urma acțiunilor de investigație s-a stabilit că tânărul a traversat frontiera de stat din Republica Moldova în Ucraina și invers cu o barcă din aluminiu pe care a sustras-o cu o noapte înainte de la un localnic al satului Olănești. Mai mult, în puținul timp în care s-a aflat pe teritoriul țării vecine, acesta a sustras bunuri personale dintr-un mijloc de transport ce aparține unui cetățean ucrainean. Cercetările au fost realizate în colaborare cu autoritatea de frontieră din Ucraina, se arată în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.

La moment, tânărul este documentat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat conform art. 362 al.(1) al Codului Penal al Republicii Moldova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture