Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat dintr-un magazin 10.300 lei

Momentul furtului a fost surprins de camerile video amplasate în interiorul magazinului.

0

Un tânăr bănuit că a comis un furt dintr-un magazin de îmbrăcăminte, amplasat pe o stradă din sectorul Centru al Capitalei, a fost reținut de polițiștii IP a sec.Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Conform comunicatului emis de Direcția de Poliție  a mun. Chișinău, bărbatul  ar fi intrat în magazin noaptea, în jurul orei 01:30 prin forțarea ușii, având scopul sustragerii bunurilor altei persoane cu însușirea lor ulterioară.

Din imaginile video a camerelor  de supraveghere amplasate în interiorul magazinului, se observă cum individul a mers spre aparatul de casă de unde a sustras mijloace bănești în sumă de 10 300 lei, astfel cauzîndu-i victimei un prejudiciu material considerabil.

Astfel în urma măsurilor operativ-investigative întreprinse, fiind verificate și prelucrate mai multe versiuni, a fost stabilită identitatea bănuitului, acesta fiind un tânăr de 19 ani, domiciliat în mun.Chișinău.

Mai mult decât atât anterior, acesta a mai fost atras la răspundere penală pentru infracțiuni similare și anume sustragerea bunurilor prin forțarea ușilor sau geamurilor din termopan.

Menționăm faptul că la moment, bănuitul și-a recunoscut vina integral și este cercetat în stare de libertate. Dacă se va găsi vinovat, acesta riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture