Un tânăr de 25 de ani este cercetat penal pentru tâlhărie. Ce riscă bărbatul?

Conform legislației acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 la 10 ani.

0

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, locuitor a or. Sîngera mun. Chișinău, a fost reținut de oamenii legii, pentru comiterea unui atac tâlhăresc. De menționat e faptul că suspectul nu este la prima abatere, fiind judecat pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.

“Cazul a avut loc la data de 23 septembrie, dispeceratul IP Râșcani fiind sesizat de către un bărbat, comunicând că a fost agresat și amenințat cu un cuțit de către un tânăr în apartamentul de pe str. Ismail, ulterior fiind deposedat de bunurile materiale. Urmare a recepționării apelului telefonic imediat la fața locului s-au deplasat grupa operativă și grupa specializată a inspectoratului pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a comunicat polițiștilor că împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice. Ulterior suspectul i-a aplicat mai multe lovituri și l-a amenințat cu cuțitul i-a sustras bunurile materiale. Prejudiciul  estimat de către partea vătămată constituie 20 700 lei“, se arată în comunicatul emis de Direcția de Poliția a mun. Chișinău.

Un șir de măsuri speciale au fost dispuse de ofițerii de investigație și urmărire penală în identificarea și reținerea făptașului suspectat în comiterea infracțiunii.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Menționăm faptul că tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Tâlhărie”. Conform legislației acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture