Tauber, mesaj dur pentru întreaga clasă politică: Ați distrus orașul Bălți (P)

0

Deputatul Partidului „ȘOR” Marina Tauber ia apărarea locuitorilor orașului Bălți. Într-o adresare către deputați, Tauber a criticat dur întreaga clasă politică și toate guvernările de până acum pentru faptul că nu au mișcat un deget pentru dezvoltarea orașului. 

„Știam și înainte că situația la Bălți nu e roz, că există multe probleme. Dar nu am crezut că în așa măsură. Nu am crezut că, în atâția ani, nimeni n-a mișcat un deget să schimbe în bine, măcar un pic, viața oamenilor de acolo. Dar vreau să le spun aceste lucruri, în față, celor, care se dau mari și tari, de pe la tribunele parlamentului și guvernului. Dragi deputați și cei care ați fost până acum la guvernare, să vă fie rușine! Ați distrus un oraș atât de frumos! Ați mutilat, prin minciunile și nepăsarea voastră, mii de vieți și destine. Le-ați furat oamenilor viitorul, dorința de a rămâne acasă, de a se bucura de casa și orașul lor!”, a declarat Marina Tauber.

Ea a mai spus că aceleași partide, care au adus orașul în starea care este au tupeul să meargă în fața oamenilor de acolo și să le ceară, din nou, votul.

„Cum se uită ei în ochii acestor oameni? Ce le spun? Ce mai inventează? Iată asta chiar mi-i greu să înțeleg. Această a doua capitală a noastră geme în sărăcie și mizerie. Este un oraș distrus și pustiit, care a încremenit în timp și care se ruinează la propriu, pe zi ce trece. Noroc că mai are oameni, care luptă, de unii singuri, să îl mai țină în viață. Cum este posibil ca, în atâția ani, să nu construiești nimic?! Cum e posibil ca, atâta timp, să nu faceți nimic care să-i bucure pe oamenii de acolo?! Eu știu că ei nu-mi vor răspunde. Pentru că ei nu au conștiință care să-i mustre. Și nu aștept nimic de la ei. Dar vreau să le transmit oamenilor, dumneavoastră, dragi cetățeni, că ceea ce se întâmplă nu-i normal. Că ceea ce se întâmplă nu-i din vina rușilor, a nemților, a americanilor, a românilor sau a nu știu cui. Că nu-i de vină conjunctura internațională, cum le place să se justifice astăzi. Vinovații sunt chiar aici, sub ochii noștri! Sunt chiar cei care vă povestesc iarăși povești și balade și care vă mint fără rușine! Din nou! Așa cum au făcut tot timpul până acum”, a mai spus Tauber.

Ținem să menționăm că de la independență încoace la guvernare s-au aflat mai multe formațiuni politice: Partidul Comuniștilor din Moldova, Partidul Democrat, Partidul Socialiștilor, iar în urma alegerilor anticipate din iulie 2021 a ajuns la cârma țării, Partidul Acțiune și Solidaritate. Din 2002 și până în prezent, municipiul Bălți a fost reprezentat în Parlamentul Republicii de deputați PCRM, PDM, PSRM și PAS. În ultimii 6 ani, orașul Bălți a fost condus de membri ai Partidului Nostru, formațiune care nu a fost vreodată reprezentată în Parlament.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture