Urmărire cu focuri de armă: Traficanții de țigări au reușit să înoate înapoi în Ucraina

Focuri de armă la frontiera de nord a României, în încercarea de a captura suspecți de contrabandă cu țigări. Incidentul a avut loc luni seara, în apropiere de Sighetu Marmaţiei, unde polițiștii de frontieră au observat în apropiere de malul râului Tisa mai multe persoane care cărau colete voluminoase, scrie digi24.ro.

La vederea polițiștilor, traficanții au abandonat pachetele și au luat-o la fugă. Polițiștii au tras patru focuri de avertisment înainte ca cei urmăriți să sară în râu, traversându-l înot până în Ucraina.

În cele 24 de colete abandonate erau peste 16.000 de pachete de țigări, în valoare de aproape 200.000 de lei.

Autoritățile ucrainene au fost anunțate despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului, anunță Poliția de Frontieră.

Polțiștii fac acum cercetări pentru contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, întreaga cantitate de țigarete fiind ridicată în vederea confiscării. De asemenea, se fac verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.

Foto: digi24.ro.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture