Vânzările primei medicale continuă. Vezi de ce reduceri poți să beneficiezi

Vânzările poliței de asigurare medicală obligatorie continuă. Directorului Agenției Teritoriale Nord –Vest al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, Grigore Cugal a spus că persoanele care se asigură în mod individual beneficiază până pe 31 martie de reduceri de până la 75 la sută din valoarea primei.

Grigore Cugal a mai adăugat că prețul poliței de asigurare rămâne neschimbat și este de peste 4 mii de lei. La fel, el a menționat că proprietarii de teren agricol vor scoate din buzunar la procurarea primei doar o mie de lei, ceea ce reprezintă 25 de procente din prima de asigurare medicală. Notarii, avocaţii şi executorii judecătoreşti vor achita prima în mărime integrală, de 4056 lei.

Polițele de asigurare obligatorie de asistență medicală pot fi procurate în toate oficiile poștale ala ÎȘ „Poșta Moldovei” și la Agenția teritorială Nord-Vest. De la începutul acestui an, Agenția Teritorială Nord- Vest a vândut 90 de polițe medicale, în valoare de peste 160 mii de lei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture