,,Verificați vă rog dacă toate covoarele-s pe loc.” Demisia lui Dodon aprobată de Parlament

Acesta va conduce o nouă organizație ,,Uniunea Oamenilor de Afaceri Moldo-Ruse”.

0

Nici ședinta de astăzi a Parlamentului nu a trecut fără glume. Legislativul a aprobat, astăzi 28 octombrie demisia lui Igor Dodon. Astfel socialiștii dețin un fotoliu vacant.

,,A parvenit și a fost înregistrat un proiect de hotărâre, privind declararea vacanței unui mandat de deputat în Parlament, cu următorul conținut:

art.1- se constată încetarea calității de deputat în parlament a domnului Igor Dodon, în legătură cu cererea de demisie și art.2- se declară vacant un mandat de deputat în parlament care aparține Blocului Comuniștilor și a Socialiștilor

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba nu s-a putut abține, fără a face glume pe seama plecării lui Dodon.

,,Bine, verificați vă rog dacă toate covoarele-s pe loc și dacă cărțile și așa mai departe din birou….

Pentru demisia lui Igor Dodon din funcția de deputat au votat 70 de aleși ai poporului, 5 s-au abținut,  iar unul a votat contra demiterii. Este vorba despre un deputat PAS, căruia îi va lipsi fostul coleg.

Igor Dodon a anunțat că renunță la funcția de deputat pe 18 octombrie curent. ,,Eu nu văd sensul să fiu în acest Parlament”.  Mai mult ca atât Igor Dodon declara că are deja un loc de muncă. Acesta va conduce o nouă organizație ,,Uniunea Oamenilor de Afaceri Moldo-Ruse”. Aceasta este înregistrată la Chișinău din luna iunie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture