Viceprimar: Nimeni nu a anulat călătoriile gratuite pentru pensionari

Posibilitatea de a călători gratis în mijloacele de transport public din Bălți asigurate de particulari, a fost revizuită. Cu o precizare în acest sens a venit Nicolai Grigorișin după ce mai mulți pensionari sau plâns că taxatorii nu le permit de a călători gratis. Astfel acest lucru devine posibil din nou pentru această categorie de bălțeni, între orele 9:30 și 12.

 Administrația locală a ajuns la o înțelegere cu transportatorii privați cu privire la călătoriile gratuite pe unele rute pentru pensionari. Nimeni nu a anulat acest acord. Despre aceasta a declarat viceprimarul Nicolai Grigorișin, comentând situația privind plângerile la „linia fierbinte” a primăriei. Pensionarii spun că taxatorii nu-i lasă în autobuze și refuză să-i ducă gratis.

S-a dovedit că pe rută lucrau noi taxatori, care nu știau despre acordurile existente între primărie și companiile private de transport.

Amintim, începând cu 1 aprilie, la o anumită oră, pensionarii pot călători gratuit în unele autobuze. Pentru a confirma dreptul la călătorie gratuită, pensionarii trebuie să prezinte permisul. Decizia primăriei și a transportatorilor se aplică între orele 9.30 și 12.00 pe rutele nr. 22 (satul Sadovoe) și 16 (satul Elizaveta), 7 (Balțiul Nou) și 25 (autogară –  cartierul Dacia inferioară).

Вице-примар: Бесплатный проезд для пенсионеров никто не отменял

Вице-примар: Бесплатный проезд для пенсионеров никто не отменял

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 18. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture