Viceprimarul a cerut oficialilor să se ocupe de soluționarea problemelor, nu de răspunsurile formale

Unii oficiali nu acordă atenția necesară la solicitările oamenilor. Scriu răspunsuri și nu se preocupă de soluționarea problemelor. Viceprimarul Nicolai Grigorișin a declarat acest lucru în emisiunea „Sinteza săptămânii” de la BTV. El a amintit că oficialii au fost rugați de mai multe ori să aibă cu orășenii un dialog constructiv. Viceprimarul a cerut excluderea explicațiilor formale în răspunsurile la solicitările cetățenilor.

Nicolai Grigorișin a spus că autoritățile încearcă să ajute persoanele aflate în situații complicate cu bani și cu produse alimentare. Mai ales acum, când mulți se află într-o situație dificilă din cauza pandemiei. Potrivit acestuia, nu avem dreptul să ne ascundem în spatele procedurilor formale.

Amintim, că acum câteva săptămâni Nicolai Grigorișin a scris pe pagina sa de Facebook că „angajații întreprinderilor municipale și oficialii ar trebui să înțeleagă despre necesitete de a lucra nu pentru bifă, ci pentru orășeni. Și locuitorii din Bălți, la rândul lor, ar trebui să fie siguri că semnalările lor nu vor fi ignorate”. Viceprimarul a cerut tuturor locuitorilor orașului să-i trimită informații, fotografii și videoclipuri cu privire la rezultatul activității angajaților serviciilor comunale, la care au pretenții.

Вице-примар потребовал от чиновников заниматься решением проблем, а не отписками

Вице-примар потребовал от чиновников заниматься решением проблем, а не отписками

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 3. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture