Video// Conflict între un șofer și polițiști, filmat pe traseul Chișinău – Orhei

Bărbatul nu a dorit să prezinte ofițerilor de patrulare nici un act de identitate.

0

În cadrul unui filtru desfășurat de inspectorii INSP, un șofer a fost stopat pe traseul Chișinău – Orhei. Bărbatul nu a dorit să prezinte ofițerilor de patrulare nici un act de identitate, după ce i-a fost adusă la cunoștință încălcarea comisă anterior și fixată de camerele de supraveghere a traficului rutier, și anume, depășirea limitei de viteză.

În schimb, acesta a apelat 112 și a solicitat grupa operativă. Sosiți la fața locului, echipajul BPRO i-au adus la cunoștință repetat obligațiunea de șofer în trafic și au solicitat repetat prezentarea actelor, însă de asemenea au primit refuz din diferite motive”, se arată în comunicatul emis de INSP.

Bărbatul de 31 de ani a fost escortat la Inspectoratul de poliție Rîșcani pentru documentarea cazului. Ofițerii INSP au solicitat echipa mobilă a Serviciului Vamal, deoarece mașina pe care o conducea avea depășit termenul de ședere de 180 de zile pe teritoriul țării.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture