Video// Ești în căutarea unei agenții imobiliare? Realist Estate Agency acum și în orașul tău

Vrei să închiriezi sau să procuri un imobil la un preț atractiv?  Agenția Imobiliară Realist Estate Agency te ajută să faci alegerea corectă. O altă veste bună este faptul că specialiștii imobiliari Realist acum sunt și în orașul tău. Recent agenția și-a deschis un oficiu în municipiul Bălți, acesta este amplasat pe strada 1Mai 5/3.

La Realist Estate Agency primiți o consultație detaliată și susținere totală de la experți în: vânzare, cumpărare a imobilului, evaluare, finanțare, administrarea proprietății, marketing, asigurare, în domeniul fiscal, precum și servicii juridice. Experții imobiliari ai agenției vă vor ajuta să găsiți imobilul potrivit în orice colț al țării.

 Ghenadie Formaniuc Directorul Filiala Realist Estate Agency Bălți: ,,Am ajuns la concluzia că orașul Bălți are nevoie de un oficiu, în care vor activa experți calificați, oameni cu experiență, oameni care se vor ocupa de imobilul de la început până la urmă. Noi vom ajuta atât în nord, cât și în Chișinău, angajații noștri activează pe tot teritoriul țării. Există o bază de date. Și, desigur vom colabora cu colegii noștri din diferite raioane.”

În cei peste 10 ani de experiență, Realist Estate Agency a împlinit visele a sute de clienți. În prezent agenția are deschise oficii în Chișinău, Bălți, Orhei și chiar în România și Ucraina, Grecia, Turcia și alte țări.

Leonid Barbaian Director General Realist Estate Agency: ,,Toate operațiunile bancare, care se întâlnesc în cursul achiziției unui imobil sau nu contează teren, fabrică, industrie și așa mai departe. Deci noi putem răspunde absolut la toate întrebările care apar în proces. Să avem cu cine colabora, evident cu partenerii din oraș și din periferia orașului. Venim cu experiența noastră, care mult costă. Deci este acumulată pentru o perioadă de 10, practic și mai mult. În rest, le vom întâlni și le vom rezolva reieșind de la caz la caz.

 Realist Estate Agency s-a bucurat de clienți, chiar din prima zi. Bălțenii apreciază deschiderea acestui oficiu, care întrunește tot spectrul de servicii prestate de o agenție imobiliară.

,,Eu ca cetățean…de multe ori eram întrebat de rude, prieteni dacă știu eu la cine se poate de adresat în prima fază, cu ce acte trebuie să te ocupi, de unde să iei anumite prețuri pentru imobil, la ce notar să te adresezi, unde să cauți, cum să cauți? De aceea, mă bucur foarte mult că la noi în Bălți, s-a deschis o agenție, are și un nume ,,Realist”, care corespunde realității.”

 Actualmente în Realist Estate Agency activează circa 80 de persoane. Creează soluții personalizate și o abordare inovativă pentru fiecare client.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture