Video// Înmormântare cu scandal la Hîncești. Au fost încurcați morții la morgă. ,,Să deschide-ți sacul, să vedem e mama sau nu e mama”

Caz șocant într-o familie din raionul Hîncești. Rudele unei răposate s-au pomenit în situația că aveau să înmormânteze un alt mort, după ce angajații de la morgă ar fi încurcat cadavrele. Despre greșeala celor de la Servicii Funerare, rudele ar fi aflat abia acasă, întrucât la morgă li s-ar fi interzis să deschidă sacul în care se afla răposata, transmite realitatea.md.

Rudele au filmat momentul în care angajații de la morgă au venit acasă pentru a schimba cadavrele, fiind indignate de situația în care s-au pomenit.

„Hainele sunt ale noastre, omul nu. Aici e bărbat, cum ați îmbrăcat bărbatul cu haine de femeie?.. Să vadă toată țară, de ce nu ne-au permis să vedem mortul la morgă? Oamenii nu-s vinovați, pe care l-ați arătat pe acela l-au luat”, aspus o rudă.

După câteva minute bune de ceartă, mortul a fost scos cu tot cu sac din sicriu, pus la pământ, iar din mașina celor de la morgă a fost scos un alt cadavru, la fel învelit în sac semn că ar fi decedat ambii de COVID-19.

„Uitați-vă, bătaie de joc. Să deschide-ți sacul, să vedem e mama sau nu e mama. Doamne ferește, mamă iartă-ne”, a mai adăugat autorul filmulețului.

La fața locului se afla și un preot, cel puțin asta observăm din imagini, semn că slujitorul Domnului a venit să facă toate procedurile pentru înmormântare.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture