Video// Italia este lovită de furtuni violente. Locuitorii din oraşul de pe Muntele Etna au fost sfătuiţi să rămână în case.

În urma unei furtuni, în Italia au fost smulși copaci care au dus la închiderea unor drumuri și afectate mai multe locuințe, magazine.

 Italia este lovită de furtuni violente, iar în oraşul Catania din Sicilia s-au înregistrat marţi ploi abundente şi grindină, autorităţile locale vorbind despre o “tornadă”, hotnews.ro.

În urma furtunii  au fost smulși copaci care au dus la închiderea unor drumuri și afectate mai multe locuințe, magazine. Totodată mai multe persoane au fost rănite, însă niciuna nu a avut nevoie de spitalizare.De asemenea, patru avioane au fost redirecţionate către alte aeroporturi. Locuitorii din oraşul de pe Muntele Etna au fost sfătuiţi să rămână în case.

În regiunea Liguria, precipitaţiile abundente căzute luni şi marţi au provocat umflarea râurilor. Un pod de mici dimensiuni s-a prăbuşit, iar zece familii au fost evacuate de echipele de salvare, a informat presa italiană.

Iar în Savona, precipitaţiile căzute luni au fost cele mai abundente din istoria provinciei costiere, provocând alunecări de teren şi inundaţii. Circulaţia rutieră şi feroviară a fost blocată.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture