Video// McDonald’s ajunge în Bălți?

McDonald’s ar putea apărea și în municipiul Bălți.

McDonald’s ar putea apărea și în municipiul Bălți. Despre construcția unui restaurant fast-food în oraș s-a discutat în cadrul Consiliului urbanistic din 1 octombrie. Acesta este un proiect comun al rețelei de localuri Food Planet Restaurants cu Petrom-Moldova. Nicolai Grigorișin spune că decizia de a construi restarurantul respectiv a provocat critici și indignări din partea bălțenilor. Administrația municipiului Bălți a primit multe reclamații din partea oamenilor.

Noul magazin McDonald’s urmează să fie deschis pe teritoriul stației Peco din intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Nicolai Iorga. Consiliul Municipal a aprobat proiectul, dar cu condiția finalizării aspectului fațadei.

McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume. Construcția clădirii costă circa 9 milioane de lei. Lucrările vor începe în acest an.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture