Video// Patru bărbați cercetați penal pentru cultivarea plantelor de cânepă și comercializarea marijuanei

Patru bărbați cercetați penal pentru cultivarea plantelor de cânepă și comercializarea marijuanei. Oamenii legii au destructurat activitatea ilicită a mai multor suspecți care cultivau plante de cânepă și comercializau marijuana.

Polițiștii au documentat în perioada august- octombrie 2021, 4 bărbați cu vârstele cuprinse între 35 și 50 ani, originari și domiciliați în raionul Orhei, care au amenajat un laborator cu condiții necesare pentru cultivarea plantelor de cânepă. 

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate peste 100 de plante de cânepă, mai multe tipuri de droguri, bani care se presupune că sunt proveniți din realizarea drogurilor, cântare la scara mică.

Drogurile erau comercializate la un preț de la 100 până la 150 lei per gram. Dacă aceștia își realizau scopul infracțional, urmau să obțină un venit de peste 7 000 000 de lei din vânzarea întregii cantități de droguri obținute.

Persoanelor suspectate de comiterea infracțiunii le-a fost aplicată măsura preventivă arestul pentru 30 de zile.

În cazul în care le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă penală sub formă de închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture