Video// Protest la Judecătoria Chișinău în susținerea lui Alexandr Stoianoglo

Zeci de oameni s-au adunat în fața Judecătoriei Chișinău pentru a cere eliberarea procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo. Protestul are loc chiar în fața Judecătoriei de la Ciocana, unde a fost adus Stoianoglo. Procurorii cer mandat de arest pentru 30 de zile. 

La protest a fos surprins și ex-deputatul român Cristina Rizea, condamnat în țara vecină pentru acte de corupție. Din imaginile suprinse putem observa că acesta a fost huiduit de mulțime.

 

Menționăm că Alexandr Stoianoglo a fost reținut pe 5 octombrie, după ce Victor Furtună, procuror anticorupție a dispus inițierea urmării penale pe numele lui Stoianoglo, în baza sesizării depusă de deputatul PAS Lilian Carp. Acestuia i-au fost înaintate 4 capete de acuzare. În momentul reținerii, Stoianoglo a declarat că astfel încearcă să se răzbune Maia Sandu. Șefa Statului nu a comentat aceste acuzații.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture