Video// Surprins de camerele de supraveghere cum aruncă gunoiul într-un spațiu neamenajat. Ce riscă acum bărbatul ?

0

Un bărbat din Chișinău a fost surprins de camerele de supraveghere, cum aruncă gunoiul într-un spațiu neamenajat. Imaginile au fost postate pe Facebook de către Vadim Brînzaniuc, pretorul sectorului Buiucani. Bărbatul se arată indignat de cele întâmplate. Brînzaniuc a menționat că în sectorul Buiucani, a început procesul de instalare a camerelor video la toate platformele de gunoi, iar persoanele care nu vor respecta munca angajaților,  vor deveni vedete. 

«Oare pe bune ne dorim un sector mai curat și mai amenajat? Acest cetățean dovedește contrariul. A venit cu microbuzul plin cu deșeuri la platforma de gunoi din str. Ion Creangă, 62 și le-a aruncat exact în drum. Ziua în amiaza mare.Evacuarea gunoiștii ne costă câteva mii de lei. Iar angajații întreprinderii municipale vor pierde câteva ore bune, pentru a curăța zona. Evident că vom sesiza Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru a-l stabili pe acest contravenient și a-l amenda.
P.S. La nivelul sectorului Buiucani am început instalarea camerelor video la toate platformele de gunoi. Iar pe cei care nu respectă truda muncitorilor noștri, îi vom face vedete. Să-i cunoaștem cu toții!» – a scrisc Vadim Brînzaniuc.
Pretorul Sectorului Buiucani a mai precizat că a sesizat poliția pe acest caz.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture