Video// Un șofer de 43 de ani a fost prins băut la volan. Bărbatul avea o concentrație de 1,44 mg/l alcool în aerul expirat

Acesta a fost înlăturat de la volanul mașinii de alți participanți la trafic până la sosirea poliției.

0

Un șofer fiind conștient că a consumat alcool, a urcat la volanul automobilului și a pornit la drum prin capitală. Participanții la trafic au informat oamenii legii despre șofatul haotic al conducătorului auto de 43 de ani, care se deplasa prin sectorul Botanica, se arată în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova.

Pînă la sosirea poliției datorită șoferilor care nu au rămas indifereți bărbatul a fost înlăturat de la volanul mașinii de marcă Citroen.În urma testării cu aparatul Drager, bărbatul avea o concentrație de 1,44 mg/l alcool în aerul expirat.

În contextul dat pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture