Video// Un tânăr din Drochia, a fsot reținut în Capitală pentru furtul unui automobil

Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la 40 000 lei.

0

Un tânăr din Drochia de  24 de ani, este cercetat penal de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt.

Incidentul dat a avut loc la data de 20 noiembrie curent, IP Botanica, a fost sesizat  prin intermediul serviciului unic de urgență 112, precum că de pe bd. Cuza Vodă, a fost sustras un automobil de marca ,,Daihatsu”. În contextul dat la fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Victima, un bărbat de 75 de ani, a comunicat că a depistat lipsa automobilului în jurul orei 2:30 de minute. Mai mult decât atât prejudiciul cauzat proprietarului autovecuculului a fost estimat la circa 40 000 lei.

“Oamenii legii  imediat au dispus mai multe acțiuni de investigației și urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și depistarea automobilului. Astfel, în urma măsurilor întreprinse automobilul a fost depistat pe str. Uzinelor.Urmare a acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual  penale tânărul și-a recunoscut vina. Acesta a declarat că a sustras automobilul pentru a-l vinde la punctele de colectare a metalului uzat“, se arată în comunicatul emis de Direcția de Poliție a mun. Chișinău.

Menționăm faptul că în privința acestuia a fost inițiată o cauză penală pentru ,, Furt”. Tânărul riscă amendă în mărime de până la circa 32 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture