VOR FI PROCURATE AUTOBUZE PENTRU LOCUITORII ZONELOR ÎNDEPĂRTATE ALE BĂLȚIULUI

Primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, propune achiziționarea mai multor autobuze pentru transportul pasagerilor care locuiesc în zone îndepărtate ale orașului. Vorbim despre sectoarele „Molodova”, „Dacia” și „Podul Chișinăului” în care transportul municipal nu merge.

Anterior, Primăria Bălți a avut inițiativa de a achiziționa troleibuze autonome. Astfel de vehicule electrice pot fi utilizate în regiunile în care nu sunt amplasate linii de troleibuz. Cu toate acestea, potrivit șefului Întreprinderii Municipale „Direcția de  troleibuze Bălți” Serghei Avramenco, proiectul va fi implimentat în cel puțin un an, din motiv că tehnica este efectuată la comandă, durata căreia necesită timp. Problema a fost discutată în cadrul unei ședințe cu directorii întreprinderilor comunale miercuri, 4 septembrie.

În mod repetat locuitorii din aceste zone au apelat la administrația orașului cu o solicitare de soluționare a situație.  Din motiv că este imposibil să se deplaseze dimineața și seara, din cauza microbuzelor și autobuzelor private aglomerate. Mai ales iarna, unde chiar și după ora 20:00 transportul privat încetează să mai circule.

VOR FI PROCURATE AUTOBUZE PENTRU LOCUITORII ZONELOR ÎNDEPĂRTATE ALE BĂLȚIULUI

VOR FI PROCURATE AUTOBUZE PENTRU LOCUITORII ZONELOR ÎNDEPĂRTATE ALE BĂLȚIULUI

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 5. September 2019

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe