Voronin a dat numere speciale pentru mașina Mitropolitului Vladimir. Igor Grosu explică de ce ÎPS deține pașaport diplomatic

Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove Vladimir are pașaport diplomatic, care i se atribuie conform legii, iar numerele guvernamentale le are încă de la fostul șef de stat Vladimir Voronin.

0

Detaliile au fost oferite de către președintele Parlamentului, Igor Grosu, la Secretele Puterii de la Jurnal TV, transmite  Unimedia.info.

„Pașaportul diplomatic i se atribuie conform legii, numerele au fost date de președintele Voronin, pe timpul când era prim-ministru domnul Tarlev, autoturismele nu sunt ale statului, sunt doar numerele date și le păstrează de atunci”, a spus Igor Grosu.

Mitropolitul Vladimir l-a felicitat pe Vadim Krasnoselski pentru cel de-al doilea „mandat prezidențial”.

Mitropolitul Vladimir deține, din 21 iulie 1989, rangul de mitropolit al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove, aflate sub jurisdicția canonică a Patriarhiei Moscovei și a întregii Rusii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture