Weekend negru la Cahul: o persoană a decedat, iar alta a ajuns cu arsuri grave la spital

Weekend negru la Cahul. Întreg raionul a fost zguduit de tragediile care s-au produs într-o singură zi.

Weekend negru la Cahul. Întreg raionul a fost zguduit de tragediile care s-au produs. 1 persoană și-a pierdut viața, iar alta este internată în stare gravă la spital. Primul caz a avut loc pe 16 septembrie, în jurul orei 19:50, în apropierea satului Burlăceni. În urma unui accident rutier un bicilist în vârstă de 75 de ani a fost tampot de un autovehicul. Bărbatul s-a stins la fața locului din cauza traumatismelor primite. Iar făptașul a dat bir cu fugiții.

Cristina Ciobanu Ofițer de Presă IP Cahul:

,,Grupul operativ al IP Cahul a stabilit faptul că un locuitor al satului Burlăceni, în vârstă de 75 ani, ar fi fost tamponat de un mijloc de transport, care ulteriror a părăsit locul accidentului, De către IP Cahul, la moment de desfăşoară acțiuni de urmărire penală întru satilirea tuturor circumstanțelor, precum şi a persoanelor care se fac vinovate.

 O femeie era la un pas de a se incendia

Un alt caz de-a dreptul șocant a avut loc pe 16 octombrie, în comuna Moscovei, raionul Cahul. O femeie în vîrstă de 68 de ani a fost la un pas să ardă de vie. Potrivit poliției bătrîna se afla la evidența medicului psihiatru, iar la moment locuia de una singură. Aceasta ar fi încercat să aprindă focul la cotlonul din curte folosind un lichid cu miros specific de benzină. În urma încercării nereuşite aceasta s-a ales cu arsuri de gradul I şi II. La moment femeiea este în stare garvă.

Cristina Ciobanu Ofițer de Presă IP Cahul: 

,,La serviciul de gardă al IP Cahul, a parvenit o înştiințare telefonică de la serviciul ajutor medical de urgență, precum că i-a fost acordat ajutor medical unei persoane de gen feminin, locuitoare a comunei Moscovei, cu diagnoza: arsuri termice cu flacără.La moment aceasta se află în stare gravă, inconştientă, fiind internată în IMSP Cahul. La monent se petrec măsuri pentru stabilirea a tuturor circumstanțelor.

 La moment oamenii legii stabilesc toate circumstanțele.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture