Arina Spătaru cere excluderea din campanie electorală a candidatului independent, Nicolai Grigorișin

0

Șah-mat din partea ex-deputatei Arina Spătaru. Lupta pentru fotoliul de primar de Bălți devine tot mai fierbinte. În timp ce candidatul independent, încearcă din răsputeri să o scoată din cursa electorală pe candidata partidului ,,Șor”, Marina Tauber, Spătaru solicită excluderea lui Grigorișin din campanie. Anunțul a fost făcut de politiciană pe profilul său de Facebook. 

Motivul invocat de fosta deputată – acțiunile unor consilieri municipali care îl promovează pe Grigorișin prin intermediul ședințelor de consiliu. Este vorba despre decizia de ieri, 30 noiembrie a aleșilor locali de a oferi unor persoane social vulnerabile, compensații în valoare de 3.500 de lei din bugetul local pe timp de iarnă. O consilieră a ținut să menționeze că acest fapt se datorează actualului viceprimar Nicolai Grigorișin. Arina Spătaru consideră că aceste acțiuni pot fi catalogate drept ,,folosirea resurselor administrative”

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture