Arina Spătaru va participa la alegerile locale noi din Bălți în calitate de candidat independent

Ex-deputata Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Aceasta a declarat că va candida independent la alegerile locale noi din Bălți. Pentru a intra în cursă Spătaru trebuie să colecteze 5500 de semnături.

„Planific să particip NEAFILIAT la alegerile locale noi din Bălți și pentru asta este necesar să colectăm 5500 de semnături. Veți semna pentru? (…) Echipa mea veți fi voi, cei, care aveți încredere că bălțenii merită tot ce e mai bun. Petițiile dumneavoastră vor fi programul meu electoral și angajamentele mele vor fi pliate pe nevoile reale ale dumneavoastră. Stimați Bălteni! Campania electorală este o luptă de idei. Cu toții înțelegem că alegerile din 21 noiembrie TREBUIE să fie un război. Un război între oamenii muncitori versus interese, bani și influență. Vă promit că în acest război voi fi de partea oamenilor muncitori !”, a scris Arina Spătaru pe profilul său de Facebook.

Alegerile locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți se vor desfășura pe 21 noiembrie curent. Asta după ce Renato Usatî și-a anunțat demisia.

Potrivit unui sondaj realizat de Imas în luna septembrie, privind persoana cea mai potrivită pentru a fi primar în municipiul Bălți, respondenții au oferit următoarele răspunsuri: Renato Usatîi este pe locul întâi, cu 39% din respondenți, 6,5% l-au înaintat pe Nicolae Grigorișin, Alexandr Nesterovschi și Boris Marcoci era pe poziția trei, cu 2,9%, iar Arina Spataru – 1,3%.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture