Băncile au de sărbători un program redus

În ajun de Crăciun majoritatea băncilor din ţară vor activa conform unui program de lucru redus, iar pe 7 şi 8 ianuarie, majoritatea funcţionarilor din sistemul financiar-bancar, cu mici excepţii, vor avea zi liberă, scrie Timpul.

De exemplu, filialele MobiasBanca, Eximbank, Moldincombank din întreaga ţară au astăzi, 6 ianuarie, un regim de lucru mai scurt cu o oră. Dacă în zilele obişnuite, filialele MobiasBanca din capitală au orar până la ora 17.00, astăzi angajaţii băncii vor munci până la ora 16.00.

Unele filiale Moldincombank şi Eximbank vor presta servicii pentru clienţi până la ora 16.00, iar altele până la 17.00, în funcţie de orarul obişnuit al băncilor. În zilele de 7 şi 8 ianuarie, anagajaţii acestor bănci vor avea liber.

Filiale Victoriabank activează astăzi, 6 ianuarie în regim obişnuit. De Crăciun şi a doua zi, 7 şi 8 ianuarie, câteva filiale din capitală, la fel, vor avea program de lucru obişnuit.

Clienţii sunt îndemnaţi să consulte paginile web ale băncilor pentru mai multe informaţii.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture