Proiectul de reabilitare „Lacul Sărat” din Cahul a fost finalizat cu neajunsuri

La Cahul a fost finalizat proiectul de reabilitare a zonei de odihnă şi agrement „Lacul Sărat”, însă comisia de recepţie a identificat mai multe neajunsuri ce ţin de calitatea lucrărilor, scrie Timpul.

Potrivit Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud, comisia, întrunită recent pentru a examina situaţia la faţa locului, a solicitat antreprenorului general să prezinte probe suplimentare privind calitatea betonului folosit şi corespunderea acesteia cu cerinţele proiectului.

Totodată, membrii comisiei au cerut ca atunci cînd vor permite condiţiile meteorologice să fie evacuată apa acumulată în lac pentru a fi curăţat fundul bazinului.

Pentru remedierea situaţiei a fost stabilit un termen de 90 de zile, după care va fi organizată recepţia finală a lucrărilor.

Proiectul „Reabilitarea zonei de odihnă şi agrement ”Lacul Sărat” a fost lansat în primăvara anului 2012. Costul lucrărilor de construcţie este de circa 11 mln de lei, alocaţi din Fondul Naţional de Dezvoltare Regională.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture