Cât ne va costa masa de Revelion?

0

Până la Revelion a mai rămas o săptămână. Gospodinele se gândesc deja ce bucate să pregătească pentru masa de sărbătoare. În funcție de meniu, variază și sumele pe care le vor scoate din buzunare în acest an. Reporterul nostru a încercat să afle cât costă produsele pentru  o masă de Revelion.

Conform calculelor noastre, o familie cu 2-3 membrie, vor avea nevoie de cel puțin 1000 de lei pentru masa de Revelion. Dacă la masa de sărbătoare vor participa 5-6 persoane, produsele pentru bucate vor costa peste 2 mii de lei. Bălțenii spun că vor opta pentru mâncăruri tradiționale: 2  salate, gustări reci și calde, cașcaval, salam, carne, sarmale și băuturi.

Pentru masa din seara de Revelion, cu participarea a 10 persoane, gospodinele vor scoate din buzunare între 3 și 4 mii de lei.  Mâncarea serii va fi piftia. Dacă alegi să pregătești răcituri din pasăre, un cocoș te va costa între 200 și 300 de lei.

ANSA recomandă ca produsele alimentare să fie cumpărate numai din locuri special amenajate şi autorizate – magazine, depozite angro, piețe agroalimentare, care asigură condițiile igienico-sanitare specifice şi unde există certitudinea că aceste produse au fost supuse controlului sanitar-veterinar.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture