Ce spune bunica minorului tamponat. ,,Nu vreau să învinovățesc pe cineva”

0

Bunica băiatului de 11 ani,  lovit la o trecere de pietoni din Bălți, ne-a povestit în ce stare se află nepotul său. Potrivit acesteia, minorul suportă cu greu internarea. Eugenia spune că piciorul rănit îl doare atât de tare, încât copilul nu poate dormi. Acesta își dorește să se întoarcă acasă. Bunica spune că băiatul a traversat drumul, regulamentar, lucru confirmat și de polițiști.

Reamintim că la data de 22 decembrie , la o trecere de pietoni din Bălți a fot tamponat un copil de 11 ani. În urma impactului băiatul s-a ales cu două fracturi la piciorul drept. Pe parcursul a 11 luni a anului 2021 pe teritoriul mun. Bălți, au fost înregistrate 14 accidente din cauza iresponsabilității pietonilor, soldate cu 14 persoane traumate, comparativ cu anul precedent, cînd au avut loc 12 accidente, soldate cu 12 persoane traumate. În privința neacordării priorității pietonilor de către conducătorii auto au fost înregistrate 15 accidente, soldate cu 14 persoane traumate, comparativ cu anul precedent, când s-au înregistrat 18 accidente, soldate cu 18 persoane traumate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture