Constantin Țuțu s-a predat autorităților din R. Moldova

Fostul deputat Constantin Țuțu s-a predat astăzi benevol organelor de drept din Republica Moldova, la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița.

Acesta urmează a fi preluat de Procuratura Anticorupție pentru efectuarea acțiunilor de urmărire penală ce se impun, inclusiv aducerea la cunoștință a învinuirii și audiere în cadrul dosarului intentat pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită, transmite Știri.md.

Reieșind din prevederile dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale, numitul urmează a se afla în stare de carantină timp de 14 zile.

Amintim că, în septembrie anul trecut, la demersul procurorilor, pe numele fostului deputat a fost emis un mandat de arestare, în contumacie și anunțat în căutare internațională.

Menționăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanței.

Foto: telegraph.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture