Dodon către diasporă: m-au numit ciuma roșie, acum mă roagă să-i aduc acasă

În timp ce mulți conaționali de peste hotarele țării, încearcă să ajungă acasă, din cauza că nu au unde munci dar nici locui. Igor Dodon le răspunde unora care-l critică pentru faptul că, nu face nimic pentru ai aduce în țară.

„Până acum spuneau că Moldova nu le trebuie”, iar acum ,,Când le este greu pe suflet și când dau peste o problemă, vreau acasă”, le spune președintele, celor care ani la rândul au trimis miliarde de lei în țara, care acum ia lăsat baltă. Totuși șeful statului speră ca după clipele grele, câteva sute de mii să rămână aici, și nu toți doar cei responsabili și activi pentru a spori economia.

Foarte supărat de faptul că este criticat de cătățenii care se află peste hotare, Președintele Dodon, le dă replica, celor care acum stau izolați de țara care ia lăsat baltă.

Se perde mult în cifre, care nu coincid cu cele oficiale dar nici cu realitatea.

Și le vorbește celor care vor să vină acasă, despre măsurile luate de alte state, însă nu și de Republica Moldova. Totuși care sunt eficiente în lupta cu epidemia, iar Dodon le numește măzuri dure.

În același timp șeful statului spune că ar fi bine din cei care se întorc acasă, să rămână aici. Însă doar câteva sute de mii, pentru a ridica economia, care și așa se ține pe banii transferați din străinătatea amară, tot de ei.

Între timp sute de mii de moldoveni, aflați peste hotarele țării, care au rămas fără de locuri de muncă dar și un acoperiș deasupra capului, încearcă cu forțe proprii să organizeze curse avia pentru a ajunge acasă. Pentru care sunt dispuși să achite și prețuri la bilete duble, doar că să poate fi acum în țara lor.

Dodon către diasporă: m-au numit ciuma roșie, acum mă roagă să-i aduc acasă

Wow… Dodon către diasporă: m-au numit ciuma roșie, acum mă roagă să-i aduc acasă

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 27. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture