Dublul omor de la Fălești: Poliția a identificat alți 4 figuranți, care ar fi participat la comiterea crimei

0

Detalii șocante ies la iveală în cazul dublului omor de la Fălești. Poliția a identificat încă 4 figuranți, care ar fi participat la comiterea crimei din data de 2 noiembrie curent. În urma măsurilor speciale de investigații și acțiuni de urmărire penală au fost localizați și reținuți 2 tineri de 18 și 20 de ani, originari din orașul Sîngerei. 

Amintim că pe 7 noiembrie, magistrații din Fălești au emis mandat de arest preventiv pentru grupul de tineri, învinuiți de dublul omor de la Hiliuți. 3 dintre ei au fost plasați în arest pe un termen de 30 de zile, iar pentru al patrulea a fost emis mandat de arest pentru 15 zile. Ieri, 7 noiembrie, suspecții au fost aduși rând pe rând în sala de judecată. În tot acest timp, în preajma instituției au manifestat prietenii decedaților. Aceștia au scandat ,,Ucigașul trebuie să stea în pușcărie”.

Amintim că cei 4 tineri din Chișcăreni și Mărăndeni, care au săvârșit dublul omor din Hiliuți sunt cu multiple antecedente penale. Aceștia au vârstele cuprinse între 21 și 25 de ani. Acum o săptămână, victimile au câștigat circa 3000 de euro de la cei 4 vizați mai sus. Însă aceștea ar fi trișat în timpul jocului. Marți, suspecții ar fi ademenit victimile în Mărăndeni, sub pretextul de a-și lua revanșa în cărți. Potrivit poliției jocul așa și nu a avut loc. Tinerii de 25 și 26 de ani din Bălți au fost imobilizați, după care au fost târâți în fâșia forestieră din Hiliuți, Fălești. Aceștea au fost transportați în portbagajul mașinii uneia dintre victime. La fața locului învinuiții i-au ucis definitiv. Loviturile au fost aplicate în regiunea capului cu o rangă de metal. Ulterior mașina a fost incendiată într-o pădure din Călărași.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture